info@svezavjencanja.com | tel: +387603434341

Opća pitanja

“Svijet vjenčanja” je specijalizirani portal koji nudi mladencima mogućnost da na jednom jestu organizuju i planiraju svoje vjenčanje, a dobavljačima roba i usluga priliku da na jednostavan način svoje usluge i proizvode predstave mladencima.

Naravno. Portal je zamišljen na principu da pokrije cijelu Bosnu i Hercegovinu te su nam stoga potrebni saradnici iz drugih krajeva države. Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju nudimo vam mogućnost da postanete naš partner uz adekvatnu novčanu naknadu za vaš angažman. Javite nam se putem kontakt formulara ili na broj +387603434341, a mi ćemo Vam se javiti kako bismo dogovoriti daljnje korake.

Prikupljanje, čuvanje i prijenos ličnih podataka obavlja se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH (Službeni glasnik BiH broj 49/06, 76/11 i 89/11) koje regulišu zaštitu ličnih podataka, njihov prijenos, i sprečavanje neovlaštenog pristupa i upotrebe ličnih podataka. Više o tome pročitajte ovdje.

Pitanja parova

Za korištenje portala potreban vam je samo računar, mobitel ili tablet sa pristupom internetu. Međutim, ukoliko planirate vjenčanje preporuka je da se besplatno registrujete kako biste imali mogućnost pristupa svom korisničkom portalu sa alatima, koji vam mogu pomoći pri organizaciji vjenačanja.

NE! Korištenje portala za mladence je potpuno besplatno.

Dobavljače je moguće kontaktirati na više načina. Prilikom pregleda nekog od oglasa, sa lijeve strane imate obrazac za kontakt putem kojega dobavljaču direktno šaljete upit na njegov email. Također, kada otvorite oglas, imate mogućnost da pogledate i profil samog dobavljača sa njegovim kontakt podacima putem adrese, broja telefona, emaila i slično.

Ne. Portal služi isključivo kao imenik putem kojega možete pronaći dobavljače roba ili usluga, a sva daljnja komunikacija, ugovaranja, plaćanje i slično se vrši isključivo direktno sa dobavljačem.

Ukoliko želite ostaviti komentar i ocjenu dobavljača, to možete učiniti putem posjete njegovom profilu. Napomena, da biste ga mogli ocijeniti neophodno je da se registrujete.

Naravno. Ukoliko želite pomoći u razvoju portala možete nam poslati svoje prijedloge ili primjedbe za poboljšanje i daljnji razvoj. Također, možete pozvati svoje prijatelje i poznanike, koji planiraju vjenčanje ili se bave prodajom roba ili usluga, da se registruju, kako bismo napravili što veću bazu te uvezali mladence i dobavljače roba i usluga.

Pitanja dobavljača

Portal "Svijet vjenčanja" je specijaliziran za vjenčanja i kao takav mjesto broj 1. za sve buduće mladence i polazna tačka prilikom organizacije njihovog vjenčanja. Daleko su veće šanse da će neko vidjeti vaš oglas i profil putem ovog portala, nego da će direktno posjetiti vaš profil ili web stranicu. Ali, sama činjenica da već imate profile na društvenim mrežama i web stranicu je dobra polazna osnova za uspješno poslovanje i može puno značiti mladencima prilikom kreiranja ukupnog utiska o vašem preduzeću i odluke o izboru vas kao dobavljača.

Za korištenje je neophodno da se besplatno registrujete nakon čega imate mogućnost besplatnog korištenja portala na 30 dana.

Nakon isteka probnog perioda imate mogućnost da izabere jedan od ponuđenih paketa, čije godišnje pretplate iznos 99 i 199 KM. Sve o paketima možete pročitati ovdje, a narudžbu možete izvršiti ovdje.

Plaćanje možete izvršiti putem virmana na slijedeći način:
Primalac uplate: Outdoor Marketing d.o.o. Kalesija
Svrha uplate: Pretplata za "Svijet Vjenčanja" ili broj predračuna
Broj računa: 1413895320028312 BBI Banka d.d Sarajevo.

Također, uplate možete izvršiti i putem Paypal-a. Kliknite ovdje.

Pored ponuđenih paketa zainteresovanim klijentima možemo ponuditi i dodatne mogućnost reklamiranja putem banera, društenih mreža, sponzorisanih članak i drugo. Ukoliko trebate individualnu ponudu, molimo da nas kontaktirate.

Budite strpljivi i krenite od svoga oglasa i profila. Kao prvo, pokušajte na što vjerodostojniji način predstaviti svoju ponudu i uredite svoj oglas na način da ga upotpunite sa detaljnim opisom ponude i odgovarajućim fotografijama.
Drugo, potrudite se da vaši klijenti posjete ovaj portal te ostave svoj utisak i ocjenu na pruženu uslugu. Što bolji utisak prethodni klijenti ostave, veće su šanse da se neko od budućih mladenaca odluči za vas. Treće, koristite naše dodatne usluge reklamiranja kako bi se istakli među ostalim dobavljačima roba i usluga.