info@svezavjencanja.com | tel: +387603434341

Restoran A-3 Promet

Raspon cijena: KM 1 - KM 99

Kontaktirajte dobavljača

Kontakt preko
E-Mail
Poziv
Pleaes login to claim listing   Join Now
Opis

Planiranje vjenčanja zna biti tako iscrpljujuće, a pronalazak lokacija o kojima ste sanjali na datum koji ste odredili muka je za sebe. Želiš nešto lijepo, moderno, ali s pristupačnom cijenom, zar ne? Ili želiš dio proslave održati vani. Želiš da je dobro osvjetljenje i akustika.

Želiš sto stvari, ali ne bi smjela zaboraviti ni na svoje goste.

Ako ste sve ovo isplanirali i zamislili kako to treba da izgleda… to je dovoljno. Sve ostalo prepustite nama i dopustite nam da vaš najsretniji dan učinimo doista nezaboravnim.

Naš prijedlog je restoran koji se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta A-3 Promet, pored regionalnog puta Živinice-Kalesija, u mjestu Gornje Vukovije . U svome zatvorenom dijelu restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta, a u prirodnom ambijentu ljetne terase sa 250 mjesta, sa koje se pruža prelijep pogled na dolinu Sprečkog polja.

Enterijer restorana, brižljivo dizajniran, kao i prirodno okruženje same ljetne bašte, teško da može ikoga ostaviti ravnodušnim, te zasigurno može odgovoriti najizbirljivijim ukusima i željama cijenjenih posjetilaca. Restoran nastoji svojim gostima da pruži izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom gastronomskom ponudom po pristupačnim cijenama. Gostima je obezbjeđen parking, kao i bežični pristup internetu.

Opremljena vrhunskom tehnologijom, dvorana ima jedinstven dizajn rasvjete koji vam omogućuje da čitav prostor okupate romantičnom svjetlošću u bojama po vašem izboru, što je samo jedna od hiljadu sitnica koje će učiniti da vaš najposebniji dan bude samo vaš i doista najposebniji. Tome će pridonijeti i naši neodoljivi svadbeni meniji koji će vaše zvanice, dok uživaju u komforu svojih elegantnih i otmjeno uređenih stolova, povesti u gastronomsku avanturu za pamćenje.

Profil dobavljača
Video

Sorry, No video added od: vendor

Ocjene korisnika

Please login to add your review